Позиция на Градски съвет на БСП-Пловдив:Не социалисти, а служители на

...
</TD
> Позиция на Градски съвет на БСП-Пловдив:Не социалисти, а служители на
Коментари Харесай

БСП Пловдив: Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация

Позиция на Градски съвет на БСП-Пловдив:

" Не социалисти, а чиновници на едрия капитал напуснаха градската партийна организация. Благодарим им! През миналата година те се самоотлъчиха от Българската социалистическа партия в града под тепетата, тъй като години наред манипулираха редица партийни организации и по този метод подбираха делегатите, посредством които владееха организацията. Но всичко излезе нескрито.

Това са хора, които бяха определени от листата на " Българска социалистическа партия за България “ и с левите гласове в Пловдив. Те би трябвало да изоставен Общинският съвет на Пловдив, а не лицемерно да лъжат социалистите и пловдивските жители. Те от дълго време не са част от социалистическата партия, тъй като най-висшият орган Конференцията към този момент се е разграничила от тях!

Опитвайки се да отделят хора от Българска социалистическа партия, те усетиха опозиция от нашите членове през миналите дни. Техните души са продадени за персонални и користни изгоди. Социалистическият блян не е за обмен!

Гражданите на Пловдив ясно осъзнаха, че те не са съветници на Българска социалистическа партия, а обслужват лицето Георги Тодоров Гергов и ползите на ГЕРБ. Гласуваха за пробива на " Водната палата “, за зала " Строител “, за застрояването на 81 декара до " Гребна база “, както и за приемането на акциите на " Международен Панаир Пловдив “ АД.

С последните свои дейности даже краткотрайната комисия за определяне на всички обстоятелства, свързани с поемането на цялостния надзор на Панаира, в формалния си отчет, изпратен до Главния прокурор на Република България и Агенцията за държавна финансова ревизия, ги дефинира като съветници на!

Истинската левица в Пловдив не може да бъде сломена от хора, които обслужват. Напротив, това е късмет за излекуване и филтриране на партията в нашия град. Българската социалистическа партия е гръбнакът на лявата концепция в България. Ние сме представителите на елементарния трудов човек, честния социалист, бореца за правдивост! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР